شارژر و منبع تغذیه خودرویی سری تاندر
BSU چیست؟
BSU مخفف کلمه Battery Support Unit به معنی واحد پشتیبانی باتری می باشد. شارژری که ولتاز باتری خودرو را در یک مقدار ثابت نگه می دارد و نیاز خودرو را در حالت خاموش/روشن موتور جبران می کند. از آن جهت که سرویس روزانه خودرو یک گزینه در دسترس نیست، این دستگاه عملکرد باتری و تمام وسایل الکترونیکی داخل خودرو را تضمین می کند.
در نمایشگاه های حرفه ای داشتن وسایل نقلیه کاملاً عملیاتی بسیار مهم است.
نمایش مدل های مختلف خودرو به ویژه در نمایندگی ها این امکان را به مشتریان می دهد تا خودشان را درون خودرو تصور کرده و سبب افزایش فروش خودرو می شود. در زمان خاموش بودن خودرو دینام توان تامین انرژی مورد نیاز خودرو خودرو را ندارد، روشن گذاشتن چراغ های جلو سبب تخلیه شدید باتری می شود.
دستگاه THUNDER به راحتی در زیر خودرو قرار داده می شود و تمام نیازهای الکتریکی خودرو را بدون نگرانی در مورد مصرف باتری جبران می کند، همچنین از رفتن خودرو به حالت Eco جلوگیری می کند.
در کارگاه های مدرن با چالش های بزرگی مواجه است
نگهداری یک وسیله نقلیه مدرن در کارگاه شامل دو عمل است که تأثیر قابل توجهی بر باتری دارد:
- مرحله عیب یابی: این مرحله اغلب می تواند تعمیرات را کند کند و زمان زیادی (چندساعت) طول بکشد.
- برنامه ریزی مجدد کامپیوترهای متعدد
در حالت سوئیچ باز / موتور خاموش انرژی زیادی مصرف، بنابراین به BSU نیاز است. عیبیابی با BSU به کاربر این امکان را میدهد که:
- به توصیههای سازنده احترام بگذارد.
- بروزرسانی بدون نقص رایانه خودرو را انجام دهد.
- ولتاژ تمام سیستم های الکتریکی خودرو را در یک ولتاژ پایدار نگهداری کند،
باتری های خود را در هر شرایطی کاملاً شارژ نگه دارید!
این BSUهای پرقدرت و هوشمند مجهز به فناوری اینورتر هستند و میتوانند انواع باتریها (سرب، لیتیوم و کشش و غیره) را در یک ولتاژ کاملاً تثبیت شده حفظ کنند، که میتواند به شدت بر عملکرد آنها تأثیر بگذارد. این ماشینها که کاملاً در ایران طراحی و تولید شدهاند، طیف وسیعی از عملکردهای پیشرفته را ارائه میدهند که برای متخصصان خودرو و صنعت ضروری است. چه عمودی و چه افقی، عملکرد شارژ فوقالعادهای را برای انواع باتریهای 12 ولت ارائه میدهند. شارژرهای باتری سری THUNDER بدون هیچگونه کلید و بصورت هوشمند حالت عملکردی را ارائه میدهند که BSU ما را در بازار بسیار محبوب کرده است.
پروگرمینگ ایسیو
در خودروهای روز دنیا در هنگام پروگرمینگ و کدینگ ایسیوها (تعریف ایسیو) یا برنامه ریزی (خواندن و نوشتن ایسیو با پروگرامرها) باید ولتاژ تثبیت شده (حدود ۱۴ ولت) برای خودرو تامین شود در غیر این صورت امکان آسیب به هر قطعه و ایسیویی وجود و ضررات جبران ناپذیری را به همراه دارد. تاندر ۱۰۰ یک تثبیت کننده ولتاژ می باشد که می تواند تا ۱۰۰ آمپر جریان را به طور متمادی برحسب نیاز خودرو تامین و از بروز ضررات جبران ناپذیری چون سوختن ایسیو یا مالتی مدیا خودرو جلوگیری کند.
نمایندگان فروش خودرو
اگر نمایشگاه و نمایندگی اتومبیل دارید و مایل هستید که ویژگی ها و آپشن های خودرو را به مشتریان نمایش داده ولی نمی توانید ماشین را روشن کنید (آلودگی خودرو در محیط بسته) یا باتری در زمان استفاده مکرر از آپشن ها خالی می شود و به طور مداوم درگیر این مسئله هستید ما راهکار مناسب را برای شما عزیزان ارائه می دهیم. تاندر ۱۰۰
تاندر ۱۰۰ می تواند انرژی مورد نیاز خودرو (۱۴ ولت) و جریان تا ۱۰۰ آمپر را بطور متمادی برای خودرو تامین کند. ویژگی دوم تاندر ۱۰۰ ظاهر و ابعاد آن است که با ارتفاع ۱۳ سانت امکان گذاشتن زیر خودرو را دارد.
تکنولوژی IGBT
IGBT امروزه در بسیاری از وسایل کاربرد دارد و یک مزیت مهم به شمار می رود. IGBT مخفف عبارت INSULATED GATE BIPOLAR TRANSISTOR است که معنی رایج فارسی آن ترانزیستور دوقطبی می باشد. این تکنولوژی یک نوع ترانزیستور دو قطبی با یک گیت عایق شده می باشد و از جمله نیمه هادی های قدرت که شامل عملکرد در ولتاژها و جریان های بالا و همچنین سوییچینگ سریع است.
کاربرد تکنولوژی IGBT برای کنترل سطح ولتاژ DC می باشد. لذا ترانزیستور باید قادر باشد تا میزان جریان های زیاد، ولتاژهای بالا را تحمل نماید.استفاده از تکنولوژی IGBT در چند سال اخیر بسیار رواج پیدا کرده است و آن به دلیل مقرون به صرفه بودن تکنولوژی IGBT می باشد.
IGBT در لوازم مدرن مانند خودروهای برقی، یخچال ها، دستگاه های جوش، قطار، تهویه مطبوع و… می باشد. این تکنولوژی تا ساخت ابزارآلات و اینورتر و تولید این محصول نیز کاربرد دارد.
مشخصات فنی
ولتاژ ورودی | 230 ولت |
تکنولوژی استفاده شده | IGBT |
ولتاژ خروجی | 12 ولت |
حداکثر جریان مدل بیسیک | 20 آمپر |
حداکثر جریان مدل 50 | 50 آمپر |
حداکثر جریان مدل 100 | 100 آمپر |
قابیت استارت (مدل بیسیک) | ندارد |
قابیت استارت (مدل 50) | دارد |
قابیت استارت (مدل 100) | دارد |
نوع اتصال | موازی |
پرسش و پاسخ
به دلیل طولانی بودن مطلب فوق، لطفا به اینجا مراجعه کنید.
در مطلبی جداگانه به توضیح کلی این نوع اتصال پرداخته ایم ولی بطور خلاصه به شرح زیر است.
از معایب مدارات سری این است اگر یک مصرف کننده بسوزد، جریان به کلی قطع میشود و تمامی مصرف کننده ها، از کار خواهند افتاد. پس اگر یک باتری خراب باشد و در مدار قرار بگیرد هیچ یک از باتری ها شارژ نخواهند شد.
برای مشاهده مطلب فوق به اینجا مراجعه کنید.
در مطلبی جداگانه به توضیح کلی این نوع اتصال پرداخته ایم ولی بطور خلاصه به شرح زیر است.
از مزایای مدارات موازی این است که اگر یک مصرف کننده بسوزد، برای سایر مصرف کننده ها مشکلی پیش نخواهد آمد. پس اگر یک باتری خراب باشد و شارژ نشود در این دستگاه برخلاف دستگاه های موجود در بازار بقیه باتری ها شارژ می شوند. از دیگر مزیت های این نوع اتصال این است که هر باتری بر اساس ظرفیت خود جریان مصرفی متفاوتی را دریافت می کند.
برای مشاهده مطلب فوق به اینجا مراجعه کنید.
ثبت ديدگاه
You must be logged in to post a comment.